ONS GENOEGEN

Pels- en pluimveevereniging

Lidmaatschap

Wil u lid Worden?

De contributie van onze vereniging bedraagt € 20,- voor volwassenen en € 8,75 voor jeugdleden per jaar. Een fokkerskaart kost ongeveer    € 15 tot € 20 per jaar. Voor het overmaken van uw contributie, volgt hier ons banknummer:
Postbanknr: NL79 INGB 0000 6415 14 t.n.v. Pels en Pluimveevereniging "Ons Genoegen" Dorpsstraat 432, 1566 BT Assendelft

Wilt U lid worden of informatie dan kunt u bellen met één van de bestuursleden.

FOKKERSKAARTEN/ABONNEES 2020 

Fokkers of abonnees die hun lidmaatschap of abonnement per 1 januari 2020 willen beeindigen of hun fokkerskaart via een andere vereniging willen hebben dan in 2019, dienen dit voor 1 december 2019 schriftelijk, per fax of e-mail te melden bij de administratie:

Nederlandse Kleindierenpublicaties B.V.

Harnsesteeg 14

6721 NH Bennekom

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien niet tijdig is opgezegd, is men contributie/abonnementsgeld voor het nieuwe jaar verschuldigd.

Uiterlijk 16 december ontvangen de leden/abonnees een factuur voor de kosten die men verschuldigd is voor het kalenderjaar 2020. LET OP: OP DEZE FACTUUR STAAT OOK UW FOKKERSNUMMER !!!!!!

Voorzover geen gebruik wordt gemaakt van automatische incasso dient deze factuur binnen 14 dagen betaald te worden door middel van de acceptgiro die aan de factuur gehecht is. De automatische incasso’s zullen in de 1e helft van januari van de bank/girorekening worden afgeschreven.

Alleen personen die aan hun betalingsplicht hebben voldaan kunnen ringen bestellen of mogen hun dieren laten tatoeeren.

LIDMAATSCHAP ONS GENOEGEN 

Indien U uw lidmaatschap wilt opzeggen, dient U dit voor 1 december schriftelijk aan mij te laten weten. Indien U niet tijdig opzegt, bent U over het kalenderjaar 2020 contributie verschuldigd. 

INNEN CONTRIBUTIE 

Via telebankieren of contant aan de penningmeester. Aan het begin van het nieuwe jaar ontvangt u een schrijven met daarop het bedrag dat u aan contributie moet voldoen. Vriendelijk verzoek ik u om daarna zo snel mogelijk het verschuldigde bedrag aan mij over te maken. 

Christa van der Hoorn

Penningmeester