ONS GENOEGEN

Pels- en pluimveevereniging

 Zes inzenders van Ons Genoegen op de 25e Wieringerlandshow. Een eendaagse keuring gehouden op 13 november. Helaas geen "veren" inzendingen door de vogelgriep.

                     
    Konijnen U F ZG G V O tot  
  A. Abbing Franse Hangoor       3     3  
  W. van Buuren Alaska   1 1     1 3  
  S. Noom Vlaamse Reus   2 1       3  
  M. Schrama Wener     8       8  
  L. de Ruyter Tan     4          
                     

 

 Midden-Veluweshow van 7 tot en met 9 oktober in Wenum Wiesel. Een geweldige happening na een mislukt  showseizoen 2020. Aanwezig op de show 1134 dieren.

Jan de Ruiter en Reijer Meijsen waren hier weer inzender met dieren.De Sebrightclub hield hier haar clubshow evenals de Ged. Watervogel vereniging en vele andere speciaal clubs.

Jan de Ruijter met zijn Sebrights: Bij de kleur Goudzwart gezoomd  een 4e ZG en een ZG bij de hanen een 3e ZG en 1 x ZG en 3 X G bij de hennen

Bij de Ziverzwart gezoomd  de1e F en een G bij de hanen en 6e ZG bij de hennen gevolgd door een ZG en 2 X G bij de hennen.

Citroen zwartgezoomd een ZG bij de hanen en de 2e F x 2 ZG bij de hennen. 

Reijer Meijsen met Smaragd eenden, 3 x F en 3 x ZG. Bij de Witborst eenden, kleur wit, 3 X ZG. Met Welsumer kriel een 3e F bij de hennen met een ZG hen. Australorp kriel zwart de 1e F haan en de 1e F hen samen met een ZG en een G hen. 

 

Onze ere voorzitter,Willem van Buuren, was naar de fokkersdag van de Zevenrassenclub met drie Alaska,s.  Willem zij ram kreeg  een F96 en de twee voedsters beide 95,5 punten

Jan de Ruijter was eind augustus naar de clubshow van de Sebrights geweest met de volgende resultaten,                                                    Bij de kleur Goudzwart gezoomd een ZG95 en een 1e F bij de hanen.Bij de hennen 2e, 4e, 5e en 6e F.                                                        Bij de Ziverzwart gezoomd 2 XZG95 bij de hanen en de 1e F bij de hennen gevolgd door 2 X ZG95 en 1 X ZG 94 bij de hennen.               Citroen zwartgezoomd een ZG 93 bij de hanen en  de 1e en 2e F bij de hennen gevolgd door een ZG 94.